Wedstrijdverslag

FC Skillz houdt ook Quick Steps van het lijf

FC Skillz ging op bezoek bij Quick Steps aan de Nijkerklaan in Den Haag. Puntverlies was geen optie voor de koploper en dat was dan ook te zien aan het begin van de wedstrijd.
Aanvaller Aimen Said maakte vanuit de rebound de 0-1 in de 4e minuut en brak hiermee de ban. De vroege score gaf FC Skillz vleugels en de ene na de andere aanval werd ongedaan gemaakt door Quick Steps, die zich goed kon weren met veel passie en venijn.
Quick Steps werd diverse keren gevaarlijk vanuit standaardsituaties, maar tot echte grote kansen leidde dit niet.
Na de doelwisseling bracht beiden ploegen de nodige energie. Dit onder aanvoering van een heerlijk zonnetje en een aardig gevuld sportpark.
De jonge Abdel Tufi scoorde in de 55e minuut de 0-2 op aangegeven van routinier Levi Marengo. In de 75e minuut gooide, de inmiddels ingevallen, Ferrani Florencia middels de 0-3 de wedstrijd definitief in het slot.
Hiermee blijft de equipe van trainer Oussama Bekkaoui aan kop en omgeslagen in de competitie.
Foto’s: Fred Reuling