Nieuws

Ook bij FC Skillz rolt de bal weer bij jeugdwedstrijden

Nog meer jeugdvoetbal. Ook bij FC Skillz mocht de bal weer over het veld rollen! Zo waren er wedstrijden georganiseerd tegen mooie tegenstanders uit de regio, zoals VELO, DSO, TOGB en RKAVV. De mini’s van de JO7 speelden een wedstrijdje voor de KNVB Regio Cup uit bij HMSH.

Het plezier spatte van de gezichten van de kinderen af. Vrolijke ouders, het nuttigen van een tosti of een patatje in de kantine, de ouderwetse discussies over wel of geen buitenspel, maar vooral de spelvreugde stond centraal bij de leden van de Haagse voetbalclub.

Saamhorigheid was wat de dag eveneens kenmerkte. Omdat eenieder zich bewust was van het feit, dat er wel gelet moest worden op de regels was ook dat een succes en liep alles voorspoedig. Nu op naar de komende wedstrijdzaterdagen, waarvan vandaag slechts het begin was!

 

© Haaglanden Voetbal

Related Articles

Back to top button