Geen categorie

Zege voor FC Skillz voert druk op koplopers op

FC Skillz trachtte met vlot combinatiespel Quick Steps te overmeesteren. In de achttiende minuut leverde dit succes op. Ferrani Florencia kwam vrij op de rand van de zestienmeter en plaatste de bal met een droge schuiver in de het doel: 1-0. Quick Steps probeerde daarna wel om via compact spel naar voren te schuiven, maar kon niet voor veel gevaar zorgen.

De equipe van trainer Oussama Bekkaoui bouwde na rust de voorsprong snel uit. Binnen een kwartier was FC Skillz drie keer trefzeker. In de 55e minuut was het raak via Reda Reddam, die via een combinatie doorkwam en de 2-0 noteerde. Na een uur spelen scoorde de talentvolle aanvaller Edmond Bennet, die normaliter uitkomt in de Onder 18, de 3-0 op aangeven van Levi Marengo. De eindstand van 4-0 kwam op naam van Ferrani Florencia.

Back to top button