Nieuws

FC Skillz verlengt contract met trainer Oussama Bekkaoui

Het bestuur van FC Skillz heeft de verbintenis met hoofdtrainer Oussama Bekkaoui (foto) voor het komende seizoen verlengd. De afgelopen periode zijn er meerdere constructieve gesprekken geweest met Bekkaoui, waarbij het bestuur ook voor het komende seizoen haar volste vertrouwen in de jonge oefenmeester heeft uitgesproken.

Terry Konings, voorzitter FC Skillz: ,,Ik ben zeer verheugd met het verlengen van de overeenkomst met Oussama. Als bestuur zijn we uiterst content over de eerste helft van het seizoen en de ontwikkeling, die het team doormaakt. Voor wat betreft het ‘Skillz project’ en onze ambitie om gefaseerd hogerop te komen, is Oussama op dit moment bij uitstek dé architect hiervoor! Dit gezien zijn jonge leeftijd, drive en tactisch vermogen. Met deze mooie verlenging hebben we de eerste belangrijke bouwsteen gelegd voor het komende seizoen, waarvan er nog vele zullen volgen om als club door te professionaliseren.”

Vrijheid

Oussama Bekkaoui: ,,Ook ik ben zeer tevreden met de verlenging voor het komende seizoen. Ik heb een goede verstandhouding met het bestuur en krijg van de club de vrijheid en het volledige vertrouwen om mijzelf als jonge trainer verder te ontwikkelen. Voor nu gaat de focus naar de tweede helft van het seizoen, want dat zal een zware kluif worden.”

Related Articles

Back to top button