Wedstrijdverslag

Koploper FC Skillz maatje te groot voor Verburch

Koploper FC Skillz kruiste vandaag de degens met de nummer 3 van de ranglijst, Verburch. FC Skillz wilde zijn ongeslagen status behouden en voor Verburch telde alleen een overwinning om aan te blijven haken bij de top.

FC Skillz trakteerde de toeschouwers langs de lijn de gehele wedstrijd op oogstrelend voetbal. Dit met de 17-jarige Michelangelo da Silva als de debutant in de basis. De ene na de andere aanval kreeg Verburch, die vanuit een compacte verdediging opereerde, te verduren. Kort voor rust scoorde aanvaller, Aimen Said de 1-0 vanuit een penalty.

Na de thee trok FC Skillz de lijn van de 1e helft door. Hetgeen wat Verburch daar tegenover probeerde te stellen, mondde uit in fysieke duels in de hoop, het veldspel van de koploper te ontregelen. De doelman en aanvoerder aan de kant van de club uit Poeldijk, Boy Zuijderwijk stuurde zijn mannen voorwaarts om de beleving erin te houden op jacht naar de aansluitende treffer.

In de 75e minuut werd, de inmiddels ingevallen Abdel Tufi, de diepte in gestuurd. De rappe aanvaller rondde gedecideerd af en maakte 2-0. De wedstrijd leek afgelopen te zijn, ware het niet dat Edmond-Douglas Bennet in de 90e minuut op aangeven van Yassin Chentouf voor de 3-0 eindstand zorgde.

Foto’s: Fred Reuling

Related Articles

Back to top button