Wedstrijdverslag

Strijdbaar FC Skillz O23 wint uit bij HBS O23

Op een herfstachtige vooravond ging FC Skillz O23 op bezoek bij HBS O23 op sportpark Craeyenhout. De wedstrijd kende een hoog spanningsgehalte, omdat beide clubs elkaar tot het uiterste leek te drijven. De equipe van Abdibasid Jama kende een voortvarende start en liet zien, dat de winst het enige was wat voor de talenten uit Wateringse Veld telde. In de 7e minuut was het immers al raak voor FC Skillz. Edmond Bennet-Douglas benutte een gegeven penalty en noteerde hiermee de 0-1. Veel dreiging bleef er ook uit gaan van de voorwaartsen aan de zijde van FC Skillz zoals Abdisami el Bouzrouti die enkele keren goed werd bediend vanuit het middenveld. Ook HBS liet zich in het spel zien en kwam via diverse mogelijkheden voor het doel van een uitstekend keepende Anouar Azhoum.

Na de doelwisseling probeerde HBS de regie naar zich toe te trekken. Dit probeerden de ‘Kraaien’ veelal via de sterke Koen Starrenburg, die gezien zijn fysiek als ‘kapstok spits’ werd gebruikt in de hoop, dat HBS op die manier sneller het Wateringse doel kon bereiken. Naarmate het duel vorderde bleef het spel over en weer gaan. FC Skillz bracht in het slotstuk nog wat wissels in omdat de wedstrijd wat nieuw elan nodig leek te hebben. HBS bleef aandringen en de talenten van FC Skillz hielden met man en macht het slot op de Haagse deur. Daar HBS hoopte op de aansluitende treffer, was het de inmiddels ingevallen Nadir el Arkoubi die de hoop van HBS persoonlijk aan diggelen schopte. Zo maakte hij op een aangeven van Edmond Bennet-Douglas in de maar liefste 96e! minuut de 0-2 en was het over en uit op Sportpark Craeyenhout voor HBS. FC Skillz mag zich dan ook trotse winnaar bekronen na een enerverende wedstrijd.

Related Articles

Back to top button