Wedstrijdverslag

FC Skillz boekt soevereine overwinning

Koploper FC Skillz boekte vandaag een soevereine overwinning op Naalwijk. Dit in een zeer sportieve wedstrijd onder leiding van een uitstekend fluitende Maurice Scherpenhuyzen.

Na een tumultueuze week was het zaak voor de Haagse nieuwkomer om de koppositie vast te houden en dat gebeurde met verve. Zo domineerde de equipe van de jonge trainer Oussama Bekkaoui de wedstrijd vanaf het begin af aan met goed combinatiespel. Het enige wat Naaldwijk hier tegenover kon stellen was compact spel op haar eigen helft en de Haagse aanvallen weren. In de 2e helft werd echter de ban gebroken door Farid el Hammouchi, op assist van Twan Schreiner. Na de 1-0 moest Naaldwijk wat meer komen, waardoor de ruimtes groter werden. Hoogtepunt van de wedstrijd was een verwoestend schot van routinier Levi Marengo. Hij promoveerde de bal vanaf een meter of 30, stijf in de kruising en maakte daarmee de 2-0 wat de eindstand ook was.