Nieuws

FC Skillz versterkt zich met doelman Poya Maleki Seifar (Concordia)

FC Skillz versterkt zich met Poya Maleki Seifar (foto) voor het komende seizoen. De doelman is afkomstig van het Delftse Concordia, dat dit seizoen net als FC Skillz in de tweede klasse E actief is.

De 24-jarige doelman, die bekend staat om zijn katachtige reflexen en verfijnde trap, heeft clubs zoals Spartaan’20 en DHC op zijn naam staan. Los van zijn sportieve ambities, timmert Poya Melki Seifar maatschappelijk gezien ook enorm aan de weg. Zo is hij momenteel bezig met zijn master Complex System Engineering and Management aan de Technische Universiteit in Delft.

,,Zowel Oussama Bekkaoui, de trainer als Terry Konings, de voorzitter kende ik gelukkig al uit mijn tijd bij DHC, waardoor mijn stap naar FC Skillz al snel als vertrouwd voelt. Ik leg de lat voor mijzelf altijd hoog en stel ontwikkeling centraal in wat ik doe. Ik denk daarbij dat de overstap van Concordia naar FC Skillz op het juiste moment komt om mezelf naar een hoger niveau te brengen. Ik kijk dan ook enorm uit naar het komende seizoen in de eerste klasse met FC Skillz”, aldus een tevreden Poya Maleki Seifar.

Related Articles

Back to top button