Nieuws

FC Skillz U8 op internationale pupillentoernooi bij Zwarte Pijl in Rotterdam

Onze kanjers van FC Skillz Onder 8 speelden vandaag het internationale pupillentoernooi bij het Rotterdamse Zwarte Pijl.

Het leuke van het toernooi was, dat er een deelname en vertegenwoordiging van landen zoals Nederland, Suriname, Marokko, Ghana en Frankrijk was! Diverse spelers van profclubs zoals Ajax, Feyenoord en PSV waren hiervoor speciaal geslecteerd om uit te komen voor hun land.

Voor ons als FC Skillz was het wederom een eer en vooral ook een mooie ervaring om met het toernooi mee te mogen doen. Leuk om te vermelden is, dat Dion – onze keeper – uit was geroepen tot beste keeper van het toernooi! ğŸ†ğŸŽ‰

We danken de toernooiorganisatie en Zwarte Pijl dan ook voor alles gastvrijheid van vandaag. ❤️

Related Articles

Back to top button