Nieuws

FC Skillz start met voorbereiding op nieuw seizoen in eerste klasse

Gisteravond vond de officiële kick-off plaats van de voorbereiding van het eerste elftal van FC Skillz. Voordat het veld werd betreden, gaf hoofdtrainer Oussama Bekkaoui een presentatie aan de spelers, waarbij voorgaande seizoen(en) werden geëvalueerd en de verwachtingen en doelstellingen voor het komende seizoen werden besproken om zo een goed vertrekpunt met elkaar te duiden voor een nieuw seizoen in de eerste klasse.
Eenmaal op het veld stonden er diverse oefeningen en vormen gepland om zo de voorbereiding voor wat betreft de fitheid gestaag op te bouwen met elkaar.
Het eerste gedeelte van de voorbereiding omvat 3 trainingsweken waarbij er op 4 Juli een oefenwedstrijd gepland staat uit tegen Westlandia Zondag en op 8 Juli thuis tegen Mollo United. Vervolgens heeft de selectie 3 weken vakantie en wordt de voorbereiding hervat op maandag 31 juli.

Related Articles

Back to top button