Nieuws

FC Skillz U15 Districts Kampioen (West 2) op het Voetbal Talenten Toernooi

FC Skillz JO15-1 is gisteren ongeslagen Districts Kampioen van West 2 geworden op het Voetbal Talenten Toernooi bij v.v. Lyra en heeft zich hiermee geplaatst voor de NK in juni ๐Ÿ†

๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜จ
๐˜๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ด๐˜ง๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜‘๐˜–15-1 ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜›๐˜–๐˜Ž๐˜‰ (0-1), ๐˜–๐˜ญ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฐ (0-2) ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ค๐˜ฉ (1-0).
๐˜•๐˜ข ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ 2-1 ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜‰๐˜ฐ๐˜บ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ญ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ค๐˜ฉ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ 0-1 ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜‘๐˜–15-1 ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜›๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ชรซ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜›๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜•๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜’๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช.

๐˜ž๐˜ช๐˜ซ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜‘๐˜–15 ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ท๐˜ข๐˜ด๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ค๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด

Related Articles

Back to top button