Nieuws

FC Skillz verwelkomt Adnan Bajic voor komend seizoen

FC Skillz versterkt zich met voormalig profvoetballer Adnan Bajic (foto). De 30-jarige middenvelder is na dit seizoen afkomstig van het Vlaardingse CWO.

Bajic, linksbenig, goed in de kleine ruimtes en een overzicht waar je ‘u’ tegen zegt, zijn enkele zaken, die de Maassluizer omschrijven. Zo doorliep hij de jeugd van Sparta Rotterdam om vervolgens via FC Dordrecht bij RKC Waalwijk zijn debuut als profvoetballer te maken. Na zijn tijd in Waalwijk maakte hij een stap naar Westlandia om via Zwaluwen uiteindelijk neer te strijken bij CWO.

,,Ik heb – mede door de keuze voor mijn maatschappelijke carrière en een tal aan blessures – ervoor gekozen om uiteindelijk op een lager niveau te spelen bij CWO, waar ik veel plezier uit heb gehaald. Toch stelde ik mezelf nog altijd de vraag of ik het nog in mij heb om op een hoger niveau te (kunnen) acteren”, aldus Adnan Bajic.

Bajic verder: ,,In de gesprekken met het bestuur van FC Skillz en de hoofdtrainer is dat ‘vlammetje’ weer aangewakkerd moet ik eerlijk bekennen. Ik hoop met mijn ervaring iets moois toe te kunnen voegen aan FC Skillz en gezamenlijk de reis te kunnen vervolgen op weg naar succes.”

Related Articles

Back to top button