Nieuws

FC Skillz haalt Jedsel Markes (HBS) binnen

FC Skillz verzekert zich van de aanvallende impulsen van Jedsel Markes (foto) voor het komende seizoen. De 31-jarige aanvaller is na dit seizoen afkomstig van Vierde Divisionist HBS.

De pijlsnelle aanvaller speelde in de jeugd bij sv Wippolder en het Delftse DHC om vervolgens in de senioren zijn ontwikkeling door te zetten bij regioclubs Delfia, DUNO, RKAVV, Westlandia om uiteindelijk neer te strijken op Sportpark Craeyenhout bij HBS. Markes beleefde in het seizoen 2017-2018 zijn beste seizoen voor wat betreft zijn doelpuntenproductie. Zo scoorde hij 21 keer in 37 wedstrijden.

Op de vraag hoe het komt, dat uitgerekend dat jaar er nou uitsprong antwoordde hij vol trots: ,,Dat was het jaar waar mijn zoontje is geboren en ik op een wolk zat. Bijna alles wat ik raakte veranderde voor mijn gevoel in goud, als ik er zo op terugkijk.”

Over zijn stap naar FC Skillz zegt Markes het volgende: ,,Ik ben toe aan een omgeving waar ik volledig mezelf kan zijn. Ik raakte geïnspireerd door de visie die FC Skillz heeft en hoop daar met mijn ervaring aan te mogen bijdragen. Ik kijk met bewondering hoe de club zich de afgelopen seizoenen heeft gepositioneerd en aan tafel met het bestuur en de hoofdtrainer kon ik niets anders stellen dan daar ook deel van uit te willen maken.”

,,Over de komst van Jedsel ben ik als trainer meer dan te spreken. Een rasechte aanvaller, garantie voor doelpunten en de nodige ervaring”, aldus Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz. ,,Men gaat heel snel voorbij aan het feit, dat dit pas ons derde seizoen is in het seniorenvoetbal en dat we in het aller begin spelers, maar ook de buitenwacht hebben moeten overtuigen van onze visie en plan als vereniging. We zijn als vereniging nog niet waar we zijn, maar dat we onderweg zijn is zeker”, besluit Terry Konings, voorzitter FC Skillz.

Related Articles

Back to top button