Nieuws

Exclusief interview Terry Konings (Haaglanden Voetbal TV)

Maandagavond schoof onze jonge voorzitter, Terry Konings, aan voor een exclusief interview met Ton Beije. Dit voor het programma Haaglanden Voetbal TV.

In het exclusieve interview wordt uitgebreid gesproken over de komst van Terry naar FC Skillz, zijn ontwikkeling als bestuurder maar ook over de totstandkoming van de senioren afdeling en wat ervoor nodig was om deze achter de schermen met het bestuur te samen met de hoofdtrainer, Oussama Bekkaoui te formeren.

Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkeling van de club en de druk die het met zich mee brengt als nieuwkomer in het Haagse voetbal. Terry wijdt in het gesprek verder uit over het belang van de continuïteit van de Onder 23 en Onder 18 als aanwas naar het 1e elftal van FC Skillz toe en de samenwerking die er is met de voetbalschool.

 

Related Articles

Back to top button