Nieuws

Skillz Education Programme gaat van start!

Vanaf maandag 29 november gaat Skillz Foundation weer van start met het Skillz Education Programme, huiswerkbegeleiding en workshops op de club voor FC Skillz spelers vanaf U13 en ouder tot het einde van het seizoen. Het helpt scholieren in een goed studieritme te komen en helpt te voorkomen dat onze spelers achterlopen met huiswerk. Dit ook gezien de intensiteit en de frequentie aan trainingen per week bij FC Skillz. We streven ernaar dat resultaten verbeteren en wij willen zowel vertrouwen als plezier in het leren creëren. Zo houden de spelers tijd over voor voetbal en niet onbelangrijk: ontspanning, want dat is belangrijk voor een ieder om het maximale uit zichzelf te kunnen halen.

Het Skillz Education Programme is vormgegeven in samenwerking met de Academy of Potential. De Academy of Potential is een bijlesinstituut die ook huiswerkbegeleiding aanbiedt. De focus binnen de Academy of Potential ligt voornamelijk op persoonlijke begeleiding. Zij begeleiden bij schoolopdrachten en ze besteden ook tijd aan coachen en aanleren van goede werkmethodes om zelfstandig te studeren. Dit sluit goed aan op onze doelstellingen. Hiernaast hebben de docenten van Academy of Potential, net als de trainers van FC Skillz, een goede aansluiting op onze doelgroep.

STEUN ONS! ❤️

Het Skillz Education Programme wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds1818 die erg enthousiast is over ons plan. Maar alle financiële hulp om het Skillz Education Programme verder uit te breiden is hard nodig. Heb je een bedrijf of zou jij vanuit jezelf een donatie willen doen om Skillz Foundation te supporten met dit programma en andere toekomstige initiatieven? Stuur dan een mail naar sharon@fcskillz.nl

Related Articles

Back to top button