Nieuws

Ayden Arindell tekent bij Sparta Rotterdam

Ayden, een van de talenten uit FC Skillz U10-1 onder leiding van trainer Freddy, is de afgelopen periode bij diverse BVO scouts opgevallen. Zo heeft hij onlangs stage mogen lopen bij ADO Den Haag, waarbij hij al na 1! training direct aangenomen was door ADO. Zijn stage bij Sparta moest nog van start gaan bij het horen van het mooie nieuws. Ayden heeft er toen zelf voor gekozen toch ook stage te lopen bij Sparta en het aanbod van ADO af te slaan met in zijn achterhoofd het idee dat hij bij FC Skillz al in een goede opleiding zit.
Dit heeft geresulteerd in een mooie ervaring in Rotterdam bij een club waar hij zich op zijn plek voelde. Na twee trainingen en een wedstrijd waarin hij zijn Skillz heeft laten zien, is Ayden aangenomen door Sparta Rotterdam. Een mooie uitkomst voor deze Skillz topper.
Ayden, we zijn trots op jou en hebben altijd in je geloofd. Je was een ongeslepen diamant en nu helemaal klaar om deze stap te maken. We geloven erin dat jij de top gaat behalen. Gefeliciteerd namens heel team Skillz en in het bijzonder trainers Freddy, Benito en Twan!

Related Articles

Back to top button