Nieuws

Yassin Chentouf (O23) wordt toegevoegd aan A-selectie

Yassin Chentouf is per direct toegevoegd aan de A-selectie van FC Skillz onder leiding van hoofdtrainer Oussama Bekkaoui.
Yassin begon dit seizoen aanvankelijk in de O23 van FC Skillz. De 18-jarige vaardige aanvaller maakte gedurende het seizoen grootse indruk tijdens trainingen en wedstrijden, wat maakte dat hij tussentijds al wat minuten in het 1e elftal mocht maken. Gezien zijn stormachtige ontwikkeling wordt hij nu beloond met een vaste plek in de A-selectie. Ook zijn Yassin en de club onlangs overeen gekomen, dat hij ook volgend seizoen blijft FC Skillz.
Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz: “Yassin heeft zich tot nu toe stormachtig ontwikkelt en heeft vooral zichzelf beloofd met een plek in de A-selectie.
Bij het opzetten van de senioren piramide van FC Skillz was het de bedoeling, om de teams onder het eerste elftal (lees: O23 en O18) op den duur gereed te maken voor een stap naar het 1e elftal. Zo waarborgen we de ontwikkeling en vooral ook de continuïteit naar de toekomst toe. Yassin is hier nu een exponent al van! Ook zijn wij verheugd over het feit dat we Yassin, ondanks alle aandacht van andere regioclubs, hebben kunnen binden voor het nieuwe seizoen.”

Related Articles

Back to top button