Nieuws

Levi en Maas volgend seizoen naar Sparta U9

Maar liefst twee talenten uit FC Skillz U8 maken in het nieuwe seizoen de overstap naar Sparta Rotterdam. Levi en Maas zitten in hun tweede seizoen bij FC Skillz en komen uit de MINI Skillz opleiding van onze voetbalschool.
Levi Dingshoff hebben wij leren kennen als een fijne hardwerkende geboren winnaar, een mooie teamspeler en hij weet het doel altijd te vinden.
Maas Mantel, 1 van de jongste spelers van FC Skillz was verlegen toen hij bij ons binnen kwam. We hebben Maas zien ontwikkelen tot een bijzonder technisch vaardige speler die nu zelfs ‘praatjes’ heeft en houdt van een dolletje met de trainers.

Beide spelers hebben tijdens hun stage laten zien dat zij klaar zijn voor deze stap en wij zijn erg verheugd dat zij hun voetbalopleiding mogen voortzetten bij een club die echt gericht is op het door ontwikkelen van talent.

Levi en Maas, trainers Benito en Ryan gaan jullie enorm missen en zijn tegelijkertijd ontzettend trots dat jullie deze mooie stap gaan maken. Heel veel plezier en succes bij Sparta namens de hele club en jullie dreamteam FC Skillz U8. Jullie zijn SkillzKids voor altijd!

Related Articles

Back to top button