Wedstrijdverslag

Ongelukkig FC Skillz verliest koppositie

Op een zonovergoten en overvol Sportpark Zonneveld ving de absolute kraker tussen FC Skillz en SC Monster aan in de 3e Klasse B. De ambiance was schitterend te noemen. Beide clubs werden gesteund door honderden supporters. Er was sprake van diverse sfeeracties van weerszijden, het terrein hing vol met de nodige spandoeken om de clubs van dat extra ‘zetje’ te voorzien en tevens liep het vlaggenschip van FC Skillz hand in hand met de trotse jeugd het veld op bij opkomst.

FC Skillz begon goed aan de wedstrijd en zette de toon via goed veldspel. De bezoekers uit Monster hadden hier ook een antwoord op, gesteund door haar fanatieke aanhang en zocht op haar beurt ook de aanval. Het eerste half uur ging gelijk op ware het niet dat Monster met haar eerste kans in de wedstrijd meteen ook doel trof via Jordy van Maanen in de 26e minuut. Na het doelpunt bleef het spel over en weer gaan en was het genieten voor de neutrale kijker.

Na de thee zocht de equipe van Oussama Bekkaoui volop de aanval opzoek naar de aansluitingstreffer. De inmiddels ingevallen Ferrani Florencia ging hierbij voorop in de strijd, daar collega middenvelder Farid Overman alle gaten op het middenveld dichtliep en vandaag een ware personificatie was van wat een ‘box to box’ speler zou moeten zijn. Achterin had Monster het goed voor elkaar met het hardwerkende centrum Ruben de Groot en Keke Stam, welke solide was. In het laatste gedeelte van de wedstrijd kwam FC Skillz nog een tal keer dreigend voor het doel. Zo werd er een schot van Farid Overman van de lijn gehaald en belandde een bekeken bal van invaller Murat Asig op de lat. Hiermee bleef de gelijkmaker uit in een wedstrijd, die gezien het spelbeeld eigenlijk geen winnaar verdiende. Daar het publiek en daarmee gepaarde ambiance de ware winnaar was van het strijdtoneel in Wateringse Veld.

Foto’s: Aad van der Knaap

Related Articles

Back to top button