Nieuws

Twan Schreiner volgend seizoen bij de A-selectie van FC Skillz

Twan Schreiner maakt volgend seizoen officieel de stap naar het eerste elftal van FC Skillz onder leiding van hoofdtrainer Oussama Bekkaoui. Schreiner is momenteel aanvoerder van FC Skillz O23 en wordt van tijd tot tijd al bij de A-selectie gehaald om alvast aan dat podium te wennen.
Schreiner heeft in zijn jeugd gespeeld voor regioclubs zoals DVC, Haaglandia, Semper Altius en DHC. Schreiner maakt sinds de oprichting van FC Skillz al deel uit van de club en vervult op meerdere vlakken een rol. Zo is hij ook jeugdtrainer van de huidige JO9 lichting en ook fungeert hij als techniektrainer bij de voetbalschool van Skillz.
Bestuur FC Skillz: “Het doet ons meer dan goed, dat we een ‘kind van de club’ zoals Twan Schreiner ook voor het volgende seizoen aan ons hebben weten te binden en dit ondanks de vele interesse uit de regio.
Twan maakt een geweldige ontwikkeling door en we voorzien hem van een mooie toekomst. Het is voor ons als ‘nieuwkomer’ zaak om naar de toekomst toe, talentvolle jeugd in te passen in ons vlaggenschip en daar is Twan nu al een toonbeeld van!”

Related Articles

Back to top button