Nieuws

FC Skillz bereidt zich voor op tweede klasse

Haagse nieuwkomer FC Skillz is onlangs haar voorbereiding op het nieuwe seizoen in de zaterdag tweede klasse gestart. FC Skillz zal haar trainingen beleggen op de velden van het Delftse sv DHL, dit gezien de renovatiewerkzaamheden op het eigen sportpark Zonneveld in het Wateringse Veld.

Terry Konings (foto), voorzitter FC Skillz: ,,Gezien de renovatiewerkzaamheden op Sportpark Zonneveld kunnen we jammerlijk genoeg niet terecht op onze eigen velden in de voorbereiding. Derhalve zijn we enorm dankbaar, dat we hiervoor kunnen uitwijken naar sv DHL en de mooie accommodatie, die de club heeft aan de Brasserskade. In principe starten alle seniorenselecties in de regio overwegend per begin augustus, dus we zijn daarom verheugd, dat DHL plek voor ons heeft.

Nieuwe technische staf

,,Inmiddels hebben we de nieuwe technische staf voor het eerste elftal ook rond”, gaat Konings verder. Deze bestaat uit Oussama Bekkaoui (hoofdtrainer), Quincy Angelista (schuift vanuit de O23 door als assistent), Jim van der Leer (assistent), Kailash Nandkoemarsingh (assistent/videoanalist) en Sitesh Randjitsingh (teammanager)

Oefenprogramma

Los van de trainingen heeft FC Skillz een aantal oefenwedstrijden in de voorbereiding gepland.
9 Augustus, 20.15 uur Heinenoord – FC Skillz
13 Augustus, 14.30 uur VFC (Zondag) – FC Skillz
20 Augustus, 15.00 uur DHSC – FC Skillz
23 Augustus, 20.00 uur FC Skillz – Excelsior Rotterdam O21
27 Augustus, 15.30 uur Spartaan ’20 – FC Skillz
13 September, 20.30 uur FC Skillz – RVV COAL

Related Articles

Back to top button