Nieuws

Oussama Bekkaoui (FC Skillz): ,,Clubs zullen elkaar wekelijks moeten verrassen”

De KNVB maakte de indeling bekend voor het komende seizoen bij de standaardteams. Ook de tweede klasse E op zaterdag is interessant, met daarin maar liefst tien clubs uit deze regio Haaglanden. Ook FC Skillz, kampioen uit derde klasse, present in 2E.

Tekst: Ton Beije

FC Skillz was vorig seizoen een nieuwkomer en werd in haar eerste seizoen ook gelijk kampioen en mag daarom ook uitkomen in de interessante tweede klasse E. Trainer Oussama Bekkaoui (foto): ,,We zien 2E als een heel mooie en uitdagende competitie. De competitie bevat tal van mooie clubs met een rijke historie, waarbij het wekelijks genieten zal zijn met diverse derby’s op het programma, waarbij eenieder een goed niveau wil aantikken. We hebben er met FC Skillz als nieuwkomer ook erg veel zin in.”

Verrassen

De clubs in de tweede klasse E zullen weinig verrassingen voor elkaar hebben. Bekkaoui: ,,Ik denk inderdaad, gezien de nabijheid van de clubs, dat het niet moeilijk zal zijn om informatie te achterhalen van clubs. Dit zal alleen maar ten goede komen aan het onderlinge niveau, omdat de clubs elkaar wekelijks zullen moeten verrassen met diverse tactische beproevingen om zo tot grotere hoogtes te kunnen stijgen in de competitie.”

Aspect

Over de versterkte degradatie zegt de trainer van FC Skillz: ,,Ik vind dit wel een interessant aspect, omdat de clubs in de ‘staart’ van de competitie de punten meer dan nodig zullen hebben om degradatie te ontlopen aan het einde van het seizoen. Elke wedstrijd zal dan ook een wedstrijd om de punten zijn en dus ook onderin.”

Indeling zaterdag 2E:

Berkel, CION, CWO, Concordia, Full Speed, HMSH, HVC’10, RKDEO, FC Skillz, SVC’08, VFC, Vitesse Delft, Westlandia, Wilhelmus.

Bron: Haaglanden Voetbal

Related Articles

Back to top button