Nieuws

FC Skillz sluit deal met sportmerk KELME

FC Skillz heeft onlangs overeenstemming bereikt met KELME en zal met ingang van het nieuwe seizoen volledig gekleed worden door het ambitieuze sportmerk. KELME is een beroemd Spaans sportkledingbedrijf dat werd opgericht in 1963. Het internationale hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Elche, Spanje, waarvan het nationale tevens BENELUX hoofdkantoor vanuit Barendrecht opereert.
KELME is een sportmerk voor voetbal, tennis, hardlopen, basketbal en zaalvoetbal. Het bedrijf biedt een breed scala aan sportkledingproducten, wat over de hele wereld goed wordt aangeschreven.
Benito Marica, bestuurslid en tevens oprichter van FC Skillz: “De samenwerking met KELME past mooi in onze visie, als het gaat om de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze club op dit moment. KELME staat open voor onze (eigen) ideeën voor wat betreft het uiterlijk aanzien als het gaat om onze clubkleding. Daarbij hebben we de mogelijkheid gekregen om een uniek clubshirt te ontwikkelen wat direct door alle leden gedragen zal worden. We zijn zijn als club dan ook zeer te spreken over de kwaliteit en de mooie collectie voor het nieuwe seizoen!
Als nieuwkomer in de (Haagse) voetballerij krijgen we steeds meer voet aan grond en daarbij zijn we dankbaar, dat ook KELME is gaan geloven in onze voetbaldroom.
(Op de foto: Simon Kalika, director Sales Global en Benito Marica bestuurslid en oprichter FC Skillz)

Related Articles

Back to top button