Nieuws

FC Skillz start interne cursus met B&B Healthcare voor technisch kader

FC Skillz heeft onlangs haar samenwerking met B&B Healthcare verlengd en deze geïntensiveerd. Eén van de belangrijkste speerpunten van deze vernieuwde samenwerking is dat er een driedaagse cursus gegeven wordt, gericht op eerste hulp bij voetbal ongelukken, preventie van blessures en tapen.

Hiermee wil FC Skillz ervoor zorgen, dat ook haar gehele technische kader zich ontwikkelt op het gebied van zorg rondom spelers. De cursus zal over de drie dagen genomen een combinatie zijn van theorie en praktijk, maar ook zal er casuïstiek behandeld worden en gaan de trainers met elkaar in gesprek over praktijkvoorbeelden rondom de zorg van spelers.

Betrouwbaar

Sharon Marica, bestuurslid commerciële/maatschappelijke zaken: ,,We zijn als club zeer verheugd over de verlenging van de samenwerking met B&B Healthcare. Het heeft zich als een zeer betrouwbare kracht binnen de wereld van de (sport)fysiotherapie getoond en is voor ons de juiste partner in onze ontwikkeling als club.”

Veiligheid

,,We kijken ook zeker uit naar de cursus voor ons technisch kader om de kennis rondom de zorg voor spelers te vergroten”, gaat Sharon Marica verder. ,,Op deze wijze kunnen we onze (eigen) verzorgers opleiden en zijn onze trainers – zowel in de jeugd als voor de senioren – multidisciplinair. FC Skillz staat voor ontwikkeling en plezier, maar ook de veiligheid van onze spelers staat voorop en op deze wijze kunnen we dat op termijn (nog) beter waarborgen!”

Bron: Haaglanden Voetbal

Related Articles

Back to top button