Nieuws

Stay Strong Naoufal

#PrayForNaoufal

Afgelopen week heeft onze het verdrietige nieuws bereikt, dat de 6-jarige Naoufal zwaargewond is geraakt bij een aanrijding in Den Haag. Naoufal is het jongere broertje van Anouar Azhoum, onze keeper die deel uitmaakt van de selectie van FC Skillz.

Vandaag speelde FC Skillz een uitwedstrijd tegen SVC ‘08. Bij aanvang van de wedstrijd voelden wij ons als club en ook team genoodzaakt om te laten zien aan een ieder, dat wij achter Anouar staan en zijn familie en vooral Naoufal in deze, heel veel kracht toe wensen.

Verenigen doe je in goede, maar ook zeker in slechte tijden. Verenigen brengt kracht, zorg en liefde. Laten we hopen, dat dit bij draagt aan het herstel van Naoufal. We denken immers aan je…

𝙉𝙖𝙤𝙪𝙛𝙖𝙡, 𝙨𝙩𝙖𝙮 𝙨𝙩𝙧𝙤𝙣𝙜! ❤️

Related Articles

Back to top button