Nieuws

FC Skillz U11-1 wint Voetbal Talenten Toernooi

FC Skillz JO11-1 is onlangs ongeslagen districts kampioen van West 2 geworden op het Voetbal Talenten Toernooi bij SHO en heeft zich hiermee geplaatst voor de NK in juni ๐Ÿ†๐•๐ž๐ซ๐ฌ๐ฅ๐š๐  ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ-๐Ÿ๐ˆ๐ง ๐๐ž ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐Ÿ๐š๐ฌ๐ž ๐ฐ๐จ๐ง ๐๐ž ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ-๐Ÿ ๐๐ž ๐ฐ๐ž๐๐ฌ๐ญ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐š๐ซ๐ž๐ง๐๐ซ๐ž๐œ๐ก๐ญ (๐Ÿ‘-๐ŸŽ), ๐•๐…๐‚ (๐Ÿ”-๐ŸŽ) ๐ž๐ง ๐–๐ข๐ฅ๐ก๐ž๐ฅ๐ฆ๐ฎ๐ฌ (๐Ÿ-๐Ÿ).๐๐š ๐ž๐ž๐ง ๐Ÿ’-๐ŸŽ ๐ฐ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐‘๐‚๐‹ ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ-๐Ÿ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ค๐ฐ๐š๐ซ๐ญ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ฅ๐ž ๐ค๐ฐ๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ญ๐ž๐ ๐ž๐ง ๐–๐ข๐ฅ๐ก๐ž๐ฅ๐ฆ๐ฎ๐ฌ ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ-๐Ÿ, ๐๐ข๐ญ๐ฆ๐š๐š๐ฅ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ก๐š๐ฅ๐ฏ๐ž ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ฅ๐ž!๐ƒ๐ž ๐ฐ๐ž๐๐ฌ๐ญ๐ซ๐ข๐ฃ๐ ๐ค๐ฐ๐š๐ฆ ๐ฌ๐ง๐ž๐ฅ ๐ฅ๐จ๐ฌ ๐ž๐ง ๐๐จ๐จ๐ซ ๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐ฉ๐จ๐ฌ๐ข๐ญ๐ข๐ž๐ฐ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ก๐จ๐จ๐  ๐›๐š๐ฅ๐ญ๐ž๐ฆ๐ฉ๐จ ๐ค๐ฐ๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐ณ๐ž ๐๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ฆ๐ฎ๐ฎ๐ซ ๐ž๐ง ๐ ๐จ๐ž๐๐ž ๐ค๐ž๐ž๐ฉ๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐–๐ข๐ฅ๐ก๐ž๐ฅ๐ฆ๐ฎ๐ฌ. ๐ƒ๐ž ๐ฐ๐ž๐๐ฌ๐ญ๐ซ๐ข๐ฃ๐ ๐ž๐ข๐ง๐๐ข๐ ๐๐ž ๐ข๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐Ÿ’-๐Ÿ ๐ฐ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ ๐ž๐ง ๐ฆ๐จ๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง ๐ณ๐ž ๐ณ๐ข๐œ๐ก ๐จ๐ฉ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ฅ๐ž. ๐ˆ๐ง ๐๐ž ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ฅ๐ž ๐ญ๐ซ๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ƒ๐‡๐‚ ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ-๐Ÿ.๐ƒ๐ž ๐ฌ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฐ๐š๐ซ๐ž๐ง ๐ž๐ซ ๐ก๐ž๐ฅ๐ž๐ฆ๐š๐š๐ฅ ๐ค๐ฅ๐š๐š๐ซ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ž๐ง ๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง๐š๐Ÿ ๐ก๐ž๐ญ ๐›๐ž๐ ๐ข๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ฌ๐ญ๐จ๐ซ๐ฆ ๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ข๐ง๐  ๐ก๐ž๐ญ ๐๐จ๐ž๐ฅ ๐ฏ๐š๐ง ๐ƒ๐‡๐‚. ๐ƒ๐ž ๐ค๐ž๐ž๐ฉ๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐ƒ๐‡๐‚ ๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐๐ž ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฎ๐ข๐ญ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ž๐ฅ๐ฉ๐ฎ๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐๐จ๐จ๐ซ ๐ ๐จ๐ž๐ ๐ฉ๐จ๐ฌ๐ข๐ญ๐ข๐ž๐ฌ๐ฉ๐ž๐ฅ ๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐๐ฌ ๐œ๐ซ๐ž๐žรซ๐ซ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐š๐ฅ ๐ค๐ฐ๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐ณ๐ž ๐ญ๐จ๐ญ ๐ฆ๐จ๐จ๐ข๐ž ๐ฎ๐ข๐ญ๐ ๐ž๐ฌ๐ฉ๐ž๐ž๐ฅ๐๐ž ๐๐จ๐ž๐ฅ๐ฉ๐ฎ๐ง๐ญ๐ž๐ง. ๐Œ๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ค๐ง๐š๐ฉ๐ฉ๐ž ๐Ÿ’-๐ŸŽ ๐ฐ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ ๐ฆ๐จ๐œ๐ก๐ญ ๐๐ž ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ-๐Ÿ ๐ณ๐ข๐œ๐ก ๐›๐ž๐ค๐ซ๐จ๐ง๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐ญ ๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ข๐œ๐ขรซ๐ฅ๐ž ๐ค๐š๐ฆ๐ฉ๐ข๐จ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐•๐จ๐ž๐ญ๐›๐š๐ฅ ๐“๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐“๐จ๐ž๐ซ๐ง๐จ๐จ๐ข. ๐ƒ๐ž ๐ฌ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ค๐ฎ๐ง๐ง๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐œ๐ก ๐จ๐ฉ ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ก๐ž๐ญ ๐๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐ž ๐Š๐š๐ฆ๐ฉ๐ข๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ ๐จ๐ฉ ๐ณ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐  ๐Ÿ‘ ๐ฃ๐ฎ๐ง๐ข ๐›๐ข๐ฃ ๐‘๐Š๐’๐• ๐๐จ๐ฑ๐ญ๐ž๐ฅ.๐–๐ข๐ฃ ๐ฐ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐๐ž ๐‰๐Ž๐Ÿ๐Ÿ-๐Ÿ ๐ž๐ง ๐ญ๐ซ๐š๐ข๐ง๐ž๐ซ ๐…๐ซ๐ž๐๐๐ฒ ๐š๐ฅ๐ฏ๐š๐ฌ๐ญ ๐ก๐ž๐ž๐ฅ ๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐ฌ๐ฎ๐œ๐œ๐ž๐ฌ! ๐Ÿ†

Related Articles

Back to top button