Nieuws

FC Skillz verlengt verbintenis met trainer Oussama Bekkaoui

Het bestuur van FC Skillz heeft de verbintenis met hoofdtrainer Oussama Bekkaoui (foto) voor het komende seizoen verlengd. De afgelopen periode zijn er meerdere constructieve gesprekken geweest met Bekkaoui, waarbij het bestuur ook voor het komende seizoen haar volste vertrouwen in de talentvolle oefenmeester heeft uitgesproken.

Terry Konings, voorzitter FC Skillz: ,,Als bestuur zijn we meer dan verheugd over het verlengen van de overeenkomst met Oussama. De ontwikkeling, die ons eerste elftal doormaakt stemt ons tevreden, kijkende naar de context dat dit ons tweede seizoen pas is in het seniorenvoetbal en vooral de ambities, die we met de verenging hebben. Los van de sportieve context is Oussama voor ons ook exemplarisch te noemen voor waar wij als FC Skillz voor staan. Hij is jong, ademt ambitie, is gedreven maar bovenal gefocust. En hij leeft in zoverre voor zijn vak als trainer. Deze competenties in combinatie met de resultaten, die hij heeft neergezet zijn gelukkig ook niet bij de KNVB onopgemerkt gebleven. Dat hij als één van de jongste trainers met de leeftijd van 27 jaar is toegelaten tot de UEFA-A opleiding is voor ons als vereniging uiteraard ook een zeer mooi gegeven. We voorspellen Oussama dan ook een mooie toekomst.”

Vertrouwen

Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz: ,,Ook ik ben zeer content met de verlenging voor het komende seizoen. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen, dat het bestuur in mij uitspreekt en heb het gevoel, dat er nog heel veel potentie in de samenwerking zit. Het is voor mij belangrijk om mijzelf (verder) te ontwikkelen in het trainersvak en zit hier bij FC Skillz – zo ook getuige de fijne verstandshouding met het bestuur – volledig op mijn plek.”

UEFA A-opleiding

Bekkaoui gaat verder: ,,Voor wat betreft mijn toelating tot de UEFA-A opleiding zal ik per het nieuwe seizoen stage lopen bij VOC in Rotterdam, dat uitkomt in de zondag Vierde Divisie.”

 

VLAARDINGEN, NEDERLAND – APRIL 8: (L-R) tijdens de 2e klasse E wedstrijd tussen CION 1 en FC Skillz op Sportpark Vredenburch op April 8, 2023 in Vlaardingen, Nederland (Foto door Haaglanden Voetbal / Rob Römer)

Related Articles

Back to top button