Nieuws

Amalia (FC Skillz U13-2) geselecteerd voor de internationale Streetwise Cup in Barcelona

Amalia, onze topper uit FC Skillz JO13-2, is als een van de 8 dames geselecteerd om deel te nemen aan de internationale Streetwise Cup in Barcelona. Dit Internationale straatvoetbal toernooi vindt plaats op 3 en 4 juni.

𝑾𝒂𝒕 𝒊𝒔 𝒅𝒆 𝑺𝒕𝒓𝒆𝒆𝒕𝒘𝒊𝒔𝒆 𝑪𝒖𝒑?

De Streetwise Cup is het grootste straatvoetbaltoernooi van Nederland en is een initiatief van de Johan Cruyff Foundation.

Niet alleen wordt er lekker gevoetbald, ook brengen ze op een laagdrempelige manier het onderwerp Equality onder de aandacht en maken ze het bespreekbaar. In de Streetwise Cup is iedereen gelijk. Ongeacht waar je vandaan komt. Wat je gelooft. Of wat je overtuigingen zijn. Ze gaan voor meer sporten en meer oog voor elkaar. Voor meer bewegen en meer ontmoeten.

Amalia, heel veel plezier, succes maar geniet vooral van de mooie ervaring! ❤️

Related Articles

Back to top button