Nieuws

Terugblik 1e seizoenshelft Oussama Bekkaoui in gesprek met Haaglanden Voetbal

𝙄𝙣 π™œπ™šπ™¨π™₯π™§π™šπ™  π™’π™šπ™© 𝙏𝙀𝙣 π˜½π™šπ™žπ™Ÿπ™š, π™π™€π™€π™›π™™π™§π™šπ™™π™–π™˜π™©π™šπ™ͺ𝙧 π™ƒπ™–π™–π™œπ™‘π™–π™£π™™π™šπ™£ π™‘π™€π™šπ™©π™—π™–π™‘, π™—π™‘π™žπ™ π™© π™€π™£π™―π™š π™π™€π™€π™›π™™π™©π™§π™–π™žπ™£π™šπ™§ π™Šπ™ͺ𝙨𝙨𝙖𝙒𝙖 π˜½π™šπ™ π™ π™–π™€π™ͺπ™ž π™©π™šπ™§π™ͺπ™œ 𝙀π™₯ π™™π™š 1π™š π™π™šπ™‘π™›π™© 𝙫𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™¨π™šπ™žπ™―π™€π™šπ™£β€¦

Zo kijkt hij – hoewel met iets met gemengde gevoelens – toch tevreden terug op die eerste helft van het seizoen. ,,Ik denk dat wij een heel sterke fase hebben afgewisseld met een mindere. Dit had onder andere met veel zieken en geblesseerden te maken, maar ook dat hoort bij het proces gedurende een voetbalseizoen. Al met al, kijkend naar de ranglijst en in acht nemend dat we als promovendus hier staan, kijk ik tevreden terug op de eerste helft van het seizoen. Zaak is wel om door te pakken, de speelwijze door te ontwikkelen en plezier te maken.

Bekkaoui ervaart ook de kracht van die tweede klasse. Hij: ,,In deze competitie kan iedereen van elkaar winnen. Het zit zo dichtbij elkaar en ook wij hebben de nodige punten verloren. Twee weken terug stonden we negende en nu delen we de koppositie. Terugkijkend denk ik dat wij een aantal wedstrijden onszelf tekort hebben gedaan en er dus meer in zat.”

Als nieuwkomer in zo’n tweede klasse, tekent elke ploeg er dan voor om zich op het hogere niveau te handhaven. FC Skillz denkt voorzichtig aan meer. Bekkaoui: ,,Uiteindelijk zal het β€˜beste team’ winnen. Het kampioenschap c.q. de promotie dient te worden verdiend. Door hard te werken als team en daarin wekelijks stappen te maken zal het kampioenschap een beloning moeten zijn. Iedere week het maximale uit onszelf halen.”

Om goed aan de tweede helft van het seizoen te beginnen, wacht er ook een gedegen voorbereiding. ,,Komende week houden we een mini toernooi (in de Skillz indoor) met elkaar”, laat de trainer van FC Skillz weten. ,,In de tweede week van januari gaan wij op trainingskamp naar Torremolinos in Zuid-Spanje. Allemaal activiteiten ten behoeve van het teamproces. De winterstop gebruiken we ook om het afgelopen eerste halfjaar te evalueren. Daarin zullen sterktes en zwaktes naar voren moeten komen waarmee we dan aan de slag gaan. Het is een ideaal moment om iedereen weer op scherp te krijgen en stappen te maken.”

Related Articles

Back to top button