Nieuws

FC Skillz verlengt verbintenis voor een seizoen met Oussama Bekkaoui

Het bestuur van FC Skillz en hoofdtrainer Oussama Bekkaoui (foto) hebben de samenwerking voor een seizoen verlengd. De afgelopen periode zijn er meerdere constructieve gesprekken geweest met Bekkaoui, waarbij het bestuur ook voor het komende seizoen haar volste vertrouwen in de talentvolle oefenmeester heeft uitgesproken.
Terry Konings, voorzitter FC Skillz: ,,Als bestuur zijn we meer dan verheugd over het verlengen van de verbintenis met Oussama. De ontwikkeling, die ons eerste elftal doormaakt in de eerste klasse dit seizoen, stemt ons tevreden. Met name kijkende naar de context van waar we twee seizoenen geleden begonnen zijn (lees: derde klasse). Op basis van de groei die we gezamenlijk doormaken, kunnen we alleen maar concluderen dat ons ‘boek’ nog niet uit is. Los van de sportieve context is Oussama voor ons ook exemplarisch te noemen voor waar wij als FC Skillz voor staan. Hij is jong, ademt ambitie, is leergierig, maar bovenal gefocust. En hij leeft in zoverre voor zijn vak als trainer.”
Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz: ,,Ook ik ben zeer content met de verlenging voor het komende seizoen. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen, dat het bestuur in mij uitspreekt en heb het gevoel, dat er nog heel veel potentie in de samenwerking zit. Dit geldt ook voor de mooie groep aan spelers en staf waar ik mee samen mag werken. Het is voor mij belangrijk om mijzelf (verder) te ontwikkelen in het trainersvak. Zo volg ik de UEFA A cursus waar ik enorm veel leer, waarvoor ik stageloop bij Excelsior Rotterdam O21. Hier bij FC Skillz zijn er ook veel ontwikkel mogelijkheden en zit ik op mijn plek.”

Related Articles

Back to top button