Nieuws

Zebrabouw BV nieuwe hoofdsponsor FC Skillz jeugdopleiding

Zebrabouw B.V. en FC Skillz gaan met ingang van dit seizoen samen bouwen aan de toekomst. Zo wordt Zebrabouw B.V. de nieuwe hoofdsponsor van de gehele jeugdopleiding van FC Skillz.

Zebrabouw BV is een jonge onderneming opgericht door Rachid Moesquit. Hij runt het bedrijf samen met zijn vrouw Amy Finlayson. Zebrabouw is gespecialiseerd in renovatie en onderhoud van woningen en heeft, net als Skillz, in een relatief korte tijd een mooie groei doorgemaakt.

Rachid Moesquit: “De manier van training geven, de duidelijke Skillz filosofie en hoe dat zich uit op het veld bij Skillz heb ik nooit eerder gezien en is in lijn met onze kernwaarden. Heel team Skillz steekt er veel energie in om in een kort tijdsbestek mooie resultaten te behalen en we geloven in de ambitieuze plannen die Skillz voor de toekomst heeft. Hier herkennen we ons eigen bedrijf ook in en dus dragen we hier met liefde een steentje aan bij.

“Financieel gezond zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij willen iets terug doen voor de toekomst en dat is in onze ogen de jeugd. Skillz ontwikkelt de kinderen maximaal en doet dat met professionaliteit, liefde en passie. De stappen die onze kinderen hier gemaakt hebben gunnen we aan alle kinderen. Ook zij die het minder hebben want elk kind verdient gelijke kansen” aldus Amy Finlayson.

Related Articles

Back to top button