Nieuws

FC Skillz presenteert Jumbo Laakweg als shirtsponsor

Voor het nieuwe seizoen slaan FC Skillz en Jumbo Laakweg de handen ineen. Zo zal de vestiging van Jumbo gelegen aan de Laakweg in Den Haag als shirtsponsor dienen van het eerste elftal van FC Skillz en ook zal er een reclamebord worden geplaatst in de indoorlocatie van FC Skillz.

Ilias Chohabi, filiaalmanager Jumbo Laakweg: ,,Als een gevestigde supermarkt geloven we sterk in het ondersteunen van lokale initiatieven, die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze buurt. De samenwerking met FC Skillz sluit immers naadloos aan bij onze kernwaarden en visie op maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit onderstrepen we aan de hand diverse redenen, die voor ons aan de sponsoring ten grondslag liggen.”

Ondersteuning van lokale talenten

,,FC Skillz is een broedplaats voor voetbaltalent in onze buurt, waar tevens ook de indoorlocatie van Skillz zich bevindt. Door deze sponsoring kunnen we jonge spelers helpen hun passie voor voetbal te cultiveren en hun vaardigheden te verbeteren. We willen de jeugd van vandaag aanmoedigen om gezond en actief te blijven en hen de kans geven om hun potentieel te realiseren.”

Verbinding met de gemeenschap

,,Sport heeft het unieke vermogen om mensen samen te brengen. FC Skillz speelt een cruciale rol in het bevorderen van saamhorigheid en het opbouwen van sociale banden binnen onze gemeenschap. Als sponsor van de club hopen we dit gevoel van verbinding te versterken en een positieve impact te hebben op het leven van vele gezinnen en supporters”, aldus Ilias Chohabi.

Promoten van gezonde levensstijl

,,Bij Jumbo Laakweg geloven we in het belang van een gezonde levensstijl. Door FC Skillz te sponsoren, willen we de boodschap verspreiden dat sport en beweging essentieel zijn voor een gezond en gelukkig leven. We hopen dat deze samenwerking anderen zal inspireren om actief deel te nemen aan sportieve activiteiten.”

Lange termijn betrokkenheid

,,Onze sponsoring beperkt zich niet tot een kortstondige bijdrage. We zijn vastbesloten om een langdurige relatie op te bouwen met FC Skillz en hen te ondersteunen bij hun groei en ambities. Dit omvat niet alleen financiële steun, maar ook andere initiatieven zoals workshops, gezamenlijke evenementen en betrokkenheid van onze medewerkers. Als Jumbo Laakweg zijn we vereerd om deel uit te maken van het succesverhaal van FC Skillz en zijn we verheugd om samen te werken aan een florerende toekomst voor de club en haar spelers”, sluit een enthousiaste Ilias Chohabi af.

Related Articles

Back to top button