Nieuws

Sura (FC Skillz U14) op stage bij FC Utrecht

We zijn als club verheugd te mogen mededelen, dat Sura (FC Skillz U14) op stage mag bij FC Utrecht.

Sura speelt als enig meisje in de Onder 14 lichting, welke onlangs is gepromoveerd naar Divisie 5, onder leiding van trainer Samir el Moussaoui. Het is inmiddels Sura’s derde seizoen in de jeugdopleiding van FC Skillz en zij zet een ontwikkeling in, waar je alleen maar bewondering voor mag hebben. Zo heeft Sura dit seizoen al diverse selectieactiviteiten doorlopen van de KNVB én is ze door naar de laatste rondes om een plek bij de landelijke KNVB dames Onder 14 selectie te bemachtigen.

De mooie ontwikkeling van de talentvolle middenvelder is gelukkig ook niet bij de BVO’s onopgemerkt gebleven, wat maakt dat zij los van haar uitverkiezing voor het Jeugdplan Nederland van de KNVB nu ook haar talent mag etaleren tijdens haar stage bij FC Utrecht.

We wensen haar dan ook veel succes en vooral enorm veel plezier.

Related Articles

Back to top button