Nieuws

FC Skillz versterkt zich met Sait Alparslan (SVC ’08)

Haagse debutant FC Skillz heeft zich weten te versterken met Sait Alparslan voor het komende seizoen. Alparslan is na dit seizoen afkomstig van Zaterdag Tweedeklasser SVC ‘08 waar hij 3 seizoenen heeft gespeeld.
Alparslan is één van de dragende krachten van de voetbalvereniging uit Wassenaar en wordt geroemd om zijn creativiteit en linkerbeen. Alparslan is goed in de kleine ruimte, kan zowel op het middenveld evenals in de voorhoede terecht en is ondanks zijn leeftijd al erg ervaringrijk in het Haagse amateurvoetbal. Zo heeft hij zijn jeugdopleiding grotendeels bij ADO Den Haag doorlopen en verder voor regioclubs zoals Laakkwartier en BMT gespeeld voordat hij de stap naar SVC ‘08 maakte.
Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz: “Sait is een welkome versterking richting het komende seizoen. Los van zijn frisse persoonlijkheid is hij ook op multi inzetbaar. Zo kan hij op het middenveld uit de voeten en in de aanvalslinie, wat ideaal voor een trainer is. We zien als club uit naar de samenwerking met Sait.”

Related Articles

Back to top button