Nieuws

Trainer Oussama Bekkaoui (FC Skillz) toegelaten tot UEFA A-opleiding

Oussama Bekkaoui (foto), hoofdtrainer van FC Skillz, momenteel koploper in de tweede klasse E van de zaterdagompetitie, heeft het bericht ontvangen, dat hij is toegelaten tot de UEFA A-opleiding van de KNVB.

De KNVB-opleiding UEFA A is gericht op het trainen en coachen van spelers uitkomend in de hoogste klassen van het amateurvoetbal of de beloften-competitie betaald voetbal en/of het werkzaam zijn als assistent-trainer/coach in het betaalde voetbal. Uitgangspunt is dat de trainer-coach leert om te werken aan het ontwikkelen en volhouden van een speelwijze van het team.

Dankbaar

Oussama Bekkaoui: ,,Ik ben zeer verheugd, maar vooral ook dankbaar voor de toelating tot de opleiding. In mijn eerste jaar (vorig seizoen) als 26-jarige seniorentrainer heb ik heel veel geleerd en gezien en zijn we met FC Skillz op een mooie wijze kampioen geworden. Trainer zijn is het mooiste vak, dat er is. Ik draag dit ook uit met heel veel plezier en passie. Derhalve ben ik ook enorm blij, dat ik mezelf verder mag ontwikkelen middels de UEFA A-opleiding. Ontwikkeling is immers iets wat ik te allen tijde centraal stel.”

Related Articles

Back to top button