Nieuws

FC Skillz maakt debuut in Top 200 amateurclubs

Met trots mogen we mededelen, dat we voor het eerst onze opwachting hebben gemaakt in de prestigieuze Top 200 van amateurclubs, samengesteld door De Voetbaltrainer. Deze ranglijst, gebaseerd op het competitieniveau van zowel jeugdselecties als het eerste team, markeert een bijzondere prestatie voor de club. In de complete lijst komen we binnen op plek 95 en in de Top 200 jeugd komen we binnen op plek 85.

De beoordeling van de clubs is tot stand gekomen door het competitieniveau van de jeugdselecties en het eerste elftal te evalueren. Hierbij is de indeling in fase 2 (oktober – december) als uitgangspunt genomen, inclusief de impact van Onder 23-teams bij de junioren en de selecties van Onder 19 óf Onder 18. De rangschikking is bepaald op basis van het niveau van het eerste elftal, gevolgd door dat van de jeugdteams in het geval van gelijke punten.

Het feit, dat we als (nieuwe) vereniging in 5 seizoenen tijd waarvan 2 ‘Coronaseizoenen’ én pas 3 seizoenen met de senioren bezig zijn, impact hebben gemaakt, maakt ons bijzonder trots. Ontwikkeling, plezier en het maken van impact zijn dan onze kernwoorden voor dit mooie nieuwe jaar.

Related Articles

Back to top button