FlexBoss

 

Sinds 2022 is FlexBoss Uitzendbureau de trotse hoofdsponsor van het eerste elftal van FC Skillz. FlexBoss Uitzendbureau is een uitzendbureau die bedrijven ontzorgt in personeel en mensen aan een betrouwbare baan helpt. Het uitzendbureau verzorgt onder meer Detachering, Werving & Selectie en het compleet ontzorgen van projecten. De hoofdvestiging van FlexBoss staat in Ridderkerk, Zuid-Holland is de regio waarin FlexBoss Uitzendbureau operatief is.

‘’ De flexibele en betrouwbare partner in Zuid-Holland.‘’

Dat is de bijdrage die FlexBoss Uitzendbureau graag levert aan de samenleving in de regio Zuid-Holland. Een binding voor de lange termijn, waarbij onze partners en werknemers ook mee kunnen groeien. Een vertrouwde band creëert kansen en ontwikkelingen op een vertrouwde en persoonlijke basis. De organisatie hecht veel waarde aan de kenmerken: betrouwbaarheid, representativiteit, respect, kwaliteit en flexibiliteit. De ervaring op de arbeidsmarkt brengt expertise met zich mee op de diverse vakgebieden. Een ieder die geïnteresseerd in het bedrijf is, is van harte welkom op het hoofdkantoor te Handelsweg 82 in Ridderkerk. Het managementteam is dagelijks bezig met de lopende projecten, planningen en nieuwe samenwerkingen. FlexBoss Uitzendbureau is voor bepaalde partners hét aanspreekpunt voor structureel betrouwbaar personeel, daarnaast is de bereikbaarheid er ook op om het laatst moment tóch extra mogelijkheden te bieden in de flexibele markt van tegenwoordig.

”Flexibiliteit, ervaring en meer dan 100 betrouwbare werknemers vormen de kracht van het bureau. Iedere dag zijn we als team op zoek naar de juiste match: de juiste uitzendkracht voor de geschikte partner. Hierbij kijken we naar de wensen van de opdrachtgever én capaciteiten van de werknemer. De doelstelling van onze partner moet behaald worden. Het onderhouden van persoonlijk contact met onze partners voelt goed. We zijn blij dat we als FlexBoss Uitzendbureau mogen blijven groeien. Als alle partijen zich goed voelen, werkt het automatisch door in het werk en kunnen we groeien. Samen groeien is het uiteindelijke doel.’’

Benieuwd naar de kansen en mogelijkheden om te werken bij FlexBoss Uitzendbureau? Neem dan contact met ons op en u wordt benaderd door één van onze recruiters. Bekijk intussen onze website met meer informatie over FlexBoss Uitzendbureau.https://flexbossuitzendbureau.com/voor-werknemers/


Bent u als ondernemer geïnteresseerd in het werken met de mogelijkheden van FlexBoss Uitzendbureau? Neem dan gerust contact met ons op en u wordt persoonlijke benaderd door onze accountmanager. Bekijk intussen onze website met informatie over FlexBoss Uitzendbureau.
https://flexbossuitzendbureau.com/voor-werkgevers/


VACTURES?
 https://flexbossuitzendbureau.com/vacatureoverzicht/

Back to top button